Stai fara griji cand apar noile oferte

Ai website-ul actualizat automat cu Quick Sell

In turism, disponibilitatea si preturile sunt in permanenta schimbare din cauza ofertelor speciale. Avand un motor de cautare pe site, cu toate ofertele speciale si disponibilitatile in timp real, vei raspunde rapid cererilor venite din partea clientilor.

 

Ce este Quick Sell?

Quick Sell este un software dedicat agentiilor de turism ce inglobeaza peste 45 de furnizori preintegrati, care vine la pachet cu website gratuit, optimizat pentru mobil si SEO-friendly.

 

In cat timp pot avea Quick Sell?

Daca alegi sa-ti inlocuiesti site-ul actual, Quick Sell va fi implementat si functional in 7 zile calendaristice, conform contractului pe care il incheiem. In 7 zile vei avea un website nou actualizat cu cele mai noi oferte.

 

Cum imi ofertez RAPID clientii din noul meu website Quick Sell?

Simplu! Datorita faptului ca in acest motor ai peste 45 de furnizori activi, ale caror oferte vin cu tarifele actualizate, nu mai esti nevoit sa intri in sistemul fiecarui furnizor cu care lucrezi. Ii ai pe toti intr-un sigur loc.

Mai mult, turistii pot intra pe site-ul tau si pot rezerva o vacanta online, pentru ca vei avea toate ofertele furnizorilor automat pe site, cu tarife actualizate.

 

Stim cu totii ca, in sezon, cele mai bune oferte se vand repede.

N-ai vrea ca tu sa le ai automat pe site fara niciun efort?

~ Craciun & Piete de Craciun 2018 ~
Piata de Craciun Budapesta si Viena
999 de la 350
2 pers. / 3 nopti
Craciun Iordania
  de la 1900
2 pers. / 7 nopti
Craciun Atena
999 de la 980
2 pers. / 7 nopti
~ Revelion 2018 - 2019 ~
Ce spun clientii nostri
  • Sunt bucuroasa ca am ales acest soft. Este solutia cea mai buna pentru cresterea rezervarilor. Chiar imi pare rau ca nu am apelat mai repede la serviciile voastre si cred ca orice agentie de turism ar trebui sa aiba acest sistem de rezervari online.

  • Multumesc pentru configurare si ajutor. Apreciez amabilitatea, profesionalismul si rapiditatea echipei dumneavoastra. Vom continua sa dezvoltam paginile site-ului pentru a il face cat mai competitiv, ceea ce cu siguranta va insemna o colaborare cat mai indelungata. Suntem convinsi ca integrarea de noi furnizori ne va determina sa adaugam in curand si zona de cazare. Quick Sell este produsul pe care il cautam.

  • Acest soft este solutia cea mai buna pentru optimizarea timpului de ofertare si vanzare catre turisti, reduce considerabil timpul de lucru al agentilor de turism per client, eliminana erorile umane.

  • Cautam de ceva vreme o solutie pentru un site de prezentare si un sistem de rezervari online pana am intalnit platforma Quick Sell. La alegerea initiala a contribuit facturarea pe servicii, facilitatile SEO si widget-urile, insa abia in timpul implementarii ne-am felicitat pentru decizia luata: integrarea facila cu furnizorii, personalizarile avansate si un suport tehnic prietenos. Am observat ca functionalitatile se imbunatatesc in timp (furnizori noi, optimizare interfata administrare) iar rezolvarea cererilor din formularele de pe site au devenit o activitate curenta in agentie.

  • Multumim mult! Cu suportul acordat de voi putem acum sa oferim clientilor nostri posibilitatea rezervarii si achizitionarii serviciilor turistice on line. Varianta turismului on line vrem sa ne defineasca si sa ne aduca succes in piata. Rezultatele colaborarii deja sunt vizibile!!

image of Unicode Character 'CHECK MARK' (U+2713) Compania Acqua Develpoment are experienta de peste 17 ani in dezvoltarea de software pentru agentiile de turism. Acest sistem de rezervari te va ajuta sa tii pasul cu cerintele actuale ale clientilor. La ora actuala suntem unii dintre cei mai importanti productori de software pentru industria de turism. Astazi, peste 250 agentii de turism din Romania si din Europa folosesc aplicatiile dezvoltate de noi.

 

Prinde valul de noi oferte cu website-ul actualizat

×
Atentie! Acesta este un site demonstrativ adresabil numai agentiilor de turism care doresc sa achizitioneze Quick Sell