arata filtrele

Revelion 2021 - Sejur Las Vegas & Los Angeles

Bucuresti
Agentia noastra va invita intr-un circuit in care veti descoperi o parte a uneia dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Veti avea ocazia sa vizitati doua puncte de reper pe harta turismului mondial - capitala mondiala a distractiei - Las Vegas si faimoasa metropola Los Angeles cu celebrul sau Walk of Fame si exclusivistul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 159000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 7 nopti
27 Dec - 02 Jun, 2021
vezi detalii

Revelion 2021 - Sejur Los Angeles & Las Vegas

Bucuresti
Te invitam sa descoperi fascinanta Californie, pe coasta de Vest a Statelor Unite, taramul fagaduintei de altadata. Vei descoperi o lume a entertainmentului si show businessului ce imbina toate elementele unei vacante perfecte: cultura si arta, viata salbatica si parcuri de distractie, vizitand renumitele metropole vestice Los Angeles si Las Vegas.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 188000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 10 nopti
27 Dec - 02 Jun, 2021
vezi detalii

Revelion 2021 - Circuit SUA Vest

Bucuresti
Agentia noastra te invita intr-un circuit self-drive in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale vestul SUA, taramul fagaduintei de altadata, astazi o lume a entertainmentului si show businessului ce imbina toate elementele unei vacante perfecte, de la cultura si arta, pana la legendele indepartate ale vestului salbatic cu cowboy si indieni, de la parcuri de distractie, realizari de exceptie ale tehnicii moderne, pana la rezervatii naturale, plaje minunate si minuni ale naturii. Vei vizita renumitele metropole vestice Los Angeles, Las Vegas si San Francisco si de asemenea vei putea admira peisajele spectaculoase ale Death Valley sau ale Marelui Canion.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 279000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 9 nopti
27 Dec - 02 Jun, 2021
vezi detalii

Discover SUA Vest - octombrie 2020

Bucuresti
Va invitam sa descoperiti farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput vom ajunge in Los Angeles, unde ne vom plimba pe celebrul Walk of Fame si vom face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills. Vor urma San Diego si orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii, si Parcul National Yosemite, unul dintre cele mai frumoase din Statele Unite, prin pitorescul peisajelor si diversitatea formelor geografice. Vom descoperi apoi celebra metropola San Francisco, unde vom admira maretia Podului Golden Gate, urmand sa parcurgem celebra ruta 17 Mile Drive, pe coasta Pacificului, spre sud catre Los Angeles, poposind in fermecatoarele orasele de coasta Monterey, Carmel, Santa Maria si Santa Barbara.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 319000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 11 nopti
27 Oct - 02 Jun, 2021
vezi detalii

Croaziera Fiordurile Alaskai si Parcul National Denali - septembrie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune o incursiune in pitorescul de neuitat al Alaskai. Veti face o calatorie de exceptie in care veti descoperi Vancouver, unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii, dupa care veti putea experimenta viata la bordul unui vas de croaziera in timp ce veti admira fiordurile Alaskei. Calatoria va continua spre interiorul peninsulei unde veti avea oportunitati de observare a vietii salbatice in toata splendoarea ei si veti cunoaste o cultura unica. Va veti deplasa cu trenul printr-un decor spectaculos spre Parcul National Denali si Muntele McKinley. In final veti explora Anchorage pentru o imagine completa a ceea ce inseamna Alaska.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 425000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 13 nopti
04 Sep - 02 Jun, 2021
vezi detalii