arata filtrele

Circuit SUA Vest, 11 zile - martie 2020

Te invitam sa descoperi farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput vei ajunge in celebra metropola San Francisco, unde vei vizita insula Alcatraz si vei admira maretia Podului Golden Gate. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii, iar ultima oprire va fi in Los Angeles, unde te vei plimba pe celebrul Walk of Fame si vei face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 179000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
02 Mar - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Circuit SUA Vest, 11 zile - februarie 2020

Va invitam sa descoperiti farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput veti ajunge in Los Angeles, unde va veti plimba pe celebrul Walk of Fame si veti face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills, pentru ca apoi sa explorati celebra metropola San Francisco, unde veti admira maretia Podului Golden Gate. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 187000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
11 Feb - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Los Angeles & Las Vegas, 11 zile

Agentia noastra te invita intr-un sejur in care vei descoperi o parte a uneia dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei vizita doua puncte de reper pe harta turismului mondial: faimoasa metropola Los Angeles cu celebrul sau Walk of Fame si exclusivistul cartier Beverly Hills dar si capitala mondiala a distractiei, Las Vegas.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 189000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
27 Dec - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Sejur Los Angeles & plaja Hawaii 10 zile - februarie 2020

Agentia noastra te invita intr-un sejur de neuitat in care vei vizita metropola californiana Los Angeles si te vei relaxa pe superbele plaje ale Arhipelagului Hawaii. Te invitam sa explorezi insulele Aloha, paradisul insulelor polineziene, vizitate anual de sute de mii de turisti din intreaga lume. Arhipelagul Hawaii este format din 6 insule principale fiecare din ele oferind dincolo de vremea placuta si plajele celebre in intreaga lume, o gama larga de atractii si posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de activitati si bineinteles mai multe sporturi nautice.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 232000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
11 Feb - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit SUA Vest, 12 zile

Agentia noastra va invita intr-un circuit cu masina pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput veti ajunge in Los Angeles, capitala filmului american, unde va veti putea plimba pe celebrul Walk of Fame, sau puteti face o vizita in cartierul Beverly Hills. Veti ajunge apoi in orasul distractiei Las Vegas, unde veti putea sa va incercati norocul in diferitele cazinouri, puteti face o excursie la Marele Canion sau puteti admira dansul picaturilor de apa a celebrei fantani de la hotelul Bellagio. Va veti indrepta apoi spre Mammoth Lakes unde va veti relaxa in natura sau puteti face o vizita in celebrul Parc National Yosemite. La sfarsitul calatoriei veti ajunge in metropola renumita San Francisco unde veti vedea celebrul pod Golden Gate si veti putea face un tur la Alcatraz.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 249000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
26 Dec - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Paste 2020 - Discover SUA Vest, 12 zile

Agentia noastra va invita intr-un circuit in care veti descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii, un circuit in care veti vizita unele dintre cele mai reprezentative metropole de pe coasta de vest a tarii: Los Angeles, Las Vegas si San Francisco.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 309000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
15 Apr - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Los Angeles & croaziera Mexic, 12 zile

Agentia noastra va propune o relaxanta vacanta de Revelion, o vacanta formata dintr-un sejur in Los Angeles, una dintre cele mai populare destinatii turistice ale SUA si o croaziera pe apele Pacificului, in Mexic. Veti naviga la bordul vasului de croaziera Carnival Panorma si va veti opri in cele mai cunoscute porturi si statiuni ale coastei de vest a Mexicului - Cabo San Lucas, Puerto Vallarta si Mazatlan. Vasul de croaziera Carnival Panorma se remarca prin confortul sporit si numeroasele facilitati de la bordul sau. Va veti bucura de o zona de spa, sala de fitness, parcuri acvatice, centru de golf, restaurante, baruri si o zona de divertisment cu cazino, magazine si multe alte activitati inedite. Vasul de croaziera Carnival Panorma are o capacitate de peste 4000 de pasageri, iar echipajul este format din peste 1.500 persoane.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 323000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
26 Dec - 14 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 cu familia SUA Vest - Parcuri Tematice, 12 zile

Va invitam sa descoperiti impreuna cu familia fascinanta Californie, pe coasta de Vest a Statelor Unite. Veti putea explora cele mai frumoase parcuri tematice din vestul SUA, taramul fagaduintei de altadata. Veti descoperi o lume a entertainmentului si show businessului ce imbina toate elementele unei vacante perfecte: cultura si arta, viata salbatica si parcuri de distractie. Veti vizita renumitele metropole vestice Los Angeles, San Diego si Anaheim.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 539000 EUR
Zbor si taxe incluse Tarif/familie/sejur / 10 nopti
26 Dec - 14 Oct, 2020
vezi detalii