arata filtrele

Circuit SUA Vest - martie 2020

Bucuresti
Te invitam sa descoperi farmecul oraselor de pe coasta vestica a Statelor Unite ale Americii si frumusetile naturii. Pentru inceput vei ajunge in celebra metropola San Francisco, unde vei vizita insula Alcatraz si vei admira maretia Podului Golden Gate. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, cu uimitorul Grand Canyon, o adevarata minune a naturii, iar ultima oprire va fi in Los Angeles, unde te vei plimba pe celebrul Walk of Fame si vei face o incursiune in exclusivistul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 179000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 9 nopti
02 Mar - 12 Dec, 2020
vezi detalii

Paste 2020 - Discover SUA Vest

Bucuresti
Agentia noastra va invita intr-un circuit in care veti descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii, un circuit in care veti vizita unele dintre cele mai reprezentative metropole de pe coasta de vest a tarii: Los Angeles, Las Vegas si San Francisco.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Natura si Salbaticie
de la
EUR 309000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 10 nopti
15 Apr - 12 Dec, 2020
vezi detalii

Discover SUA Vest, 13 zile - august 2020 - cu Razvan Pascu

Bucuresti
Agentia noastra impreuna cu Razvan Pascu te invita intr-un circuit pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput vei ajunge in superba metropola San Francisco, unde vei avea ocazia sa faci un superb tur de oras si vei avea ocazia sa vizitezi celebra insula Alcatraz. Vei vizita apoi doua din cele mai rafinate statiuni de pe coasta de vest a Statelor Unite, Monterey si Carmel trecand prin celebrul 17 Miles Drive. Vei ajunge apoi in Yosemite pentru a vedea celebra casacada Bridalveil, dar si alte frumuseti ale parcului. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas. Vei admira si Grand Canyon si vei avea ocazia sa vizitezi celebrul baraj Hoover. Ultima oprire va fi in Los Angeles, dar mai intai vei trece prin cea mai calduroasa regiune a Statelor Unite, Death Valley. Te vei plimba pe celebrul Walk of Fame, vei face o vizita in celebrul cartier Beverly Hills.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 405000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse (bacsis inclus) / 11 nopti
21 Aug - 12 Dec, 2020
vezi detalii