Ziua 1. Bucuresti – Johannesburg - Pretoria

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Johannesburg. Sosire pe aeroportul din Johannesburg. Tansfer si cazare la hotel in zona Pretoria/Centurion.

 

Ziua 2. Pretoria – Graskop

Mic dejun. Plecare spre Graskop, strabatand Panorama Route. Pe drum, se viziteaza Canionul Râului Blyde, una dintre cele mai importante atractii turistice din Africa de Sud. Oprire la „Fereastra lui Dumnezeu", punct strategic de unde se poate admira panorama tipic africana. Seara, cazare la hotel in zona Graskop.

 

Ziua 3. Graskop – Kruger 

Mic dejun. Transfer spre regiunea Kruger. Safari in impresionantul Parc National Kruger pentru a descoperi fauna africana din confortul autocarului.  Seara, cazare la hotel in zona Parcului National Kruger. 

 

Ziua 4. Kruger

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau plimbari pe cont propriu. Optional, excursie in Parcului National Kruger cu jeep-ul*. Cea mai populara atractie turistica este denumita simbolic „Big five”: leul, elefantul, leopardul, rinocerul si bivolul african. Seara, cazare la hotel in zona Parcului National Kruger.

 

Ziua 5. Kruger –Pretoria- Johannesburg

Mic dejun. Plecare spre Johannesburg. Tur de oras panoramic in zona administrativa din Pretoria, apoi tur panoramic in Johannesburg, ce include principalele obiective turistice: Carlton Centre, Podul Nelson Mandela, Telkom Tower, Constitution Hill si Piata Gandhi. Seara, cazare la hotel in zona Johannesburg   

 

Ziua 6. Johannesburg – Port Elisabeth

Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor intern catre Port Elizabeth. Tur panoramic de oras, ce include Strada Donkin, Cladirea Primariei (exterior) si Plaja Humewood. Seara,cazare la hotel in zona Port Elizabeth.

 

Ziua 7. Port Elisabeth - Wilderness

Mic dejun. Dimineata transfer spre Wilderness. Timp liber la dispozitie sau, optional*, tur de oras in Knysna si plimbare cu barca in laguna, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma. Seara, cazare la hotel in zona Wilderness.

 

Ziua 8. George – Cape Town

Mic dejun. Plecare spre Cape Town pe faimosul drum Garden Route. Dupa amiaza, tur de oras care include vizita la Gradina Companiei, Muzeul Sud-African si vizita cu telecabina la punctul panoramic din Parcul National „Table Mountain” (vizita se realizeaza doar in conditii meteo favorabile, contra cost). Seara,cazare la hotel in zona Cape Town. 

Ziua 9. Cape Town.

Mic dejun, Timp liber sau excursie optionala la Capul Bunei Sperante, cea mai sudica parte a tarmului sud –african*. Calatorie de-a lungul coastei pe drumul Chapman’s Peak, renumit pentru privelistile spectaculoase si cadrele fantastice. Oprire la Boulders Beach pentru poze. Seara, cazare la hotel in Cape Town.

 

Ziua 10. Cape Town – Bucuresti

Transfer la aeroportul din Cape Town pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii optionale: 

Excursie in Parcului National Kruger cu jeep-ul: 160 Eur/ persoana

Tur de oras in Knysna si plimbare cu barca in laguna, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma: 100 Eur/ persoana

Excursie optionala la Capul Bunei Sperante: 115 Eur/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 345 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in avans)

Supliment Demipensiune 9 cine: 335 euro/ persoama (tarif valabil pentru rezervare in avans)

 

Conditii de calatorie - sursa: https://www.mae.ro/travel-conditions/3663 

Intrarea in Republica Africa de Sud este permisa cu pasaportul valabil pentru o perioada de 6 luni.

Cetatenii români au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul acestui stat.

Viza se obtine in format electronic, accesând https://ehome.dha.gov.za/ePermit/home unde, dupa creearea unui cont de utilizator, cetatenii români pot transmite aplicatia pentru viza on-line. Dupa validarea acesteia, solicitantii primesc pe email viza electronica care trebuie printata si prezentata impreuna cu pasaportul, organelor politiei de frontiera la intrarea in Africa de Sud.

ATENTIE! Extrasele de cont bancar utilizate pentru dovedirea mijloacelor financiare, trebuie sa fie certificate cu stampila bancii emitente!Pentru detalii referitoare la modul de utilizare a aplicatiei, se poate consulta sectiunea “Întrebari frecvente” accesând https://ehome.dha.gov.za/epermit/questions

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

 

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Camera Dubla
1 x 2 adulti
Masa
Mic Dejun
Perioada
08.06.2022 - 17.06.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
4 398.00EUR
9 nopti
×
Atentie! Acesta este un site demonstrativ adresabil numai agentiilor de turism care doresc sa achizitioneze Quick Sell
Solicita oferta