Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
de la
EUR 3298 00 EUR
2 adulti
Sejur Abu Dhabi - Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, cu plecare din Budapesta

Situat intr-o zonă linistită din desertul Liwa, acest refugiu izolat are decorul elegant al unui castel din desert si oferă o panoramă magnifică. Veti găsi aici de asemenea o piscină in aer liber, un centru spa si o sală de sport.

Unitătile de cazare de la Qasr Al Sarab sunt amenajate cu tesături luxoase si decorate in nuante de pămant. Toate camerele beneficiază de usi glisante din sticlă care se deschid spre o terasă cu vedere la desert. Acestea includ o cadă adancă, un dus cu efect de ploaie si un meniu de perne.

Hotelul are un centru de excursii in desert care organizează expeditii călare pe cămile, curse cu masina printre dunele de nisip si plimbări prin desert. Anantara Qasr Al Sarab oferă de asemenea un teren de tenis si un club pentru copii. Printre alte activităti care pot fi practicate se numără călărie, tir cu arcul si ciclism montan.

După o zi petrecută explorand desertul, oaspetii se pot destinde la piscina in aer liber inconjurată de sezlonguri si palmieri. De asemenea, vă puteti bucura de un masaj relaxant la centrul spa Anantara sau profita de hamamul autentic.

Restaurantul Al Waha de la Anantara serveste mancăruri rafinate din bucătăria arabă, iar la localul Suhail puteti savura preparate de inspiratie franceză. Restaurantul Ghadeer, situat pe o insulă unde se ajunge prin intermediul unor poduri, oferă mese usoare.

Acest complex este situat in desert, la 2 ore de mers cu masina de Abu Dhabi. Oferă parcare gratuită si acces Wi-Fi gratuit.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

×
Atentie! Acesta este un site demonstrativ adresabil numai agentiilor de turism care doresc sa achizitioneze Quick Sell
Solicita oferta